Logo uitkijkpost.nl
<p>De zusjes De Witte trainden team Keep on Running voor de Roparun.</p>

De zusjes De Witte trainden team Keep on Running voor de Roparun.

(Foto: aangeleverd)
Heiloo

Keep on running!

  Sport

HEILOO - Dinsdagavond 29 maart organiseerden Rob en Ciska van der Wal van CiRoPack bv, en tevens een van de hoofdsponsors van team Keep on Running, een bijzonder en sportief evenement. De olympische atleten Lisanne en Laura de Witte gaven namelijk een looptraining bij AV Trias.

Er werd aan de conditie gewerkt met onder andere touwtjespringen en de sportieve zusjes vertelden over snel sprinten en een estafettestokje doorgeven. Een mooi en sportief evenement voor alle geïnteresseerde hardlopers, maar tevens inspirerend voor de teamleden van het Roparunteam 130 Keep on Running. Zij gaan van 4 tot en met 6 juni in Nederland de estafetteloop doen waarbij non-stop zo’n 550 kilometer wordt afgelegd voor de goede doelen van Stichting Roparun. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Roparun wordt door het bestuur Palliatieve Zorg toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten voor mensen met kanker. De missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

De looptraining van de zusjes De Witte was niet alleen ontzettend leerzaam en leuk, er is met dit evenement € 435 opgehaald door Keep on Running voor Stichting Roparun. De komende weken zullen de teamleden uit Castricum en Heiloo met meer ludieke acties komen, zoals een speciaal ‘Gerust Lekker’ bierpakket en een run-bike-run demonstratie op 22 mei in het centrum van Castricum.

Meer informatie? Volg team 130 Smit&Partners Keep on Running via Facebook en Instagram: #keeponrunning130

Tekst: Marije Smit

Meer berichten