De cast traint volop.
De cast traint volop. Foto: aangeleverd

Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast!

Cultuur

CASTRICUM - Van brugklas tot 6 vwo slaan leerlingen van het Jac. P. Thijsse College de handen ineen voor een spectaculaire schoolmusical die de harten zal veroveren, super-strak Haarlak. Het thema van dit jaar? Diversiteit - een uitdagend onderwerp dat jongeren vaak moeilijk vinden om over te praten.

Castricummers Milan Kölemenoglu uit 2 havo, Fay Bakker uit 4 vwo en Thomas Sint uit 5 havo hebben een grote rol in deze voorstelling. “Na audities heb ik de rol van Link Larkin bemachtigd” zegt Milan, “Ik moet dansen en zingen tegelijk, soms lastig, maar we oefenen wel veel.” “Wij vinden het supergaaf om aan deze musical te werken omdat het echt iets anders is dan wat we normaal doen op school. Het gaat over belangrijke dingen zoals hoe je jezelf kunt zijn, en dat is voor ons allemaal heel herkenbaar! En dan die dansnummers, die zijn gewoon mega leuk om te doen!” aldus Fay. “Het is echt een feestje op het podium en we kunnen niet wachten om iedereen te laten zien wat we kunnen!” geeft Thomas aan.

Met vrolijke dansnummers en ontroerende ballades belooft de voorstelling een achtbaan van emoties te worden. Sinds oktober hebben de leerlingen hard gewerkt aan hun acteertalent en zangkunsten. Nu zijn ze bijna klaar om het podium te bestormen en ons te betoveren met hun onmiskenbare energie en passie.

Mis dit niet! Deze musical is niet alleen een showcase van talent, maar ook een viering van samenhorigheid en inclusie. Kom en laat je inspireren door deze onvergetelijke uitvoering van onze opkomende sterren. Er zijn al een aantal voorstellingen uitverkocht maar voor maandag 22 april en dinsdag 23 april zijn nog kaartjes te koop. Kijk op de website van school: www.jpthijsse.nl voor meer informatie.

Deze toppers fietsen 800 kilometer in vijf dagen.
Rugby'ers CasRC stappen op fiets om geld in te zamelen voor jeugdprojecten 28 apr, 11:52
V.l.n.r.: Dhr. Ad Hopman, Dhr. Willem Pool, Mevr. Gerda van Buren, Burgemeester Ben Tap, Mevr. Gerda Burgering, Dhr. Cor Enthoven, Dhr. Hein Poel, Mevr. Yvonne Brouwer en Dhr. Peter Min.
Acht Koninklijke Onderscheidingen in Castricum 26 apr, 13:37
Er wordt ook veel gebroed in het gebied, o.a. door de kievit.
Een rondleiding langs unieke natuur van Stichting de Hooge Weide 26 apr, 10:51
Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34