Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Gratis sportieve activiteiten in de herfstvakantie

  Sport

CASTRICUM/ HEEMSKERK - Kinderen tussen de 2 en 12 jaar die niet van stilzitten houden in de vakantie kunnen zich aanmelden voor de gratis herfstvakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. De activiteiten zijn voor peuters en basisschoolkinderen die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of hier naar school gaan. Beide gemeentes vinden een gezonde jeugd erg belangrijk en stimuleren bewegen door onder andere de vakantieactiviteiten te financieren.

Gedurende 4 ochtenden worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals sportinstuiven, apenkooi, peutergym en freerunnen. Wie mee wil doen aan de activiteiten kan zich inschrijven op de website www.noordhollandactief.nl. Hieronder het programma, op de website is alle overige informatie te vinden, zoals de aanvangstijden per groep.

Maandag 18 okt
- Apenkooi 2.0 voor groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 in gymzaal Juliana van Stolberg in Castricum. Een uitdagend en actief tikspel met veel hindernissen, touwen en schuilplekken.

Dinsdag 19 okt
- Sportinstuif voor groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8 in de Velst in Heemskerk. Een gymzaal vol leuke activiteiten zoals touwzwaaien, trampolinespringen, voetbal, circus en als extraatje voor groep 5 t/m 8 een gave clinic van basketbalvereniging Mapleleaves.

Donderdag 21 okt
- Peutergym voor peuters van 2 en 3 jaar in gymzaal Hogeweg in Limmen. Samen sporten en spelen met je vader, moeder, opa of oma, o.l.v. een trainster van TIOS en een ervaren vakleerkracht van Team Sportservice Kennemerland.

- Sportinstuif voor groep 1 t/m 4 in gymzaal Hogeweg in Limmen. Een uur lang sporten en spelen in een gymzaal vol uitdagende en leuke activiteiten.

Vrijdag 22 okt
- Freerunnen voor groep 3 t/m 5 en 6 t/m 8 in de Velst in Heemskerk. Leer, doe en show de mooiste en stoerste sprongen en trucjes op een gaaf freerunparcours.

Meer berichten