Logo uitkijkpost.nl
Jolanda van Velzen (l) en Rinske van der Eng (r) masseren op 6 en 7 oktober voor KWF.
Jolanda van Velzen (l) en Rinske van der Eng (r) masseren op 6 en 7 oktober voor KWF. (Foto: aangeleverd)
Akersloot

Ontspannende Voetreflexmassage voor KWF

  Human Interest

Altijd al eens een ontspannende voetmassage willen beleven? Het kan binnenkort! Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober komen Jolanda van Velzen en Rinske van der Eng in actie voor KWF Kankerbestrijding.

Voor € 5,00 (maar meer mag natuurlijk ook) krijgt u een ontspannende voetmassage. De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Jolanda van Velzen en Rinske van der Eng volgen de 3-jarige opleiding tot VoetreflexPlus™ Therapeut bij Total Health Academy. Zij hebben het eerste jaar met succes afgerond en zijn nu gediplomeerd Voetreflexmasseur. De massage is tevens de stage-opdracht voor hun 2e leerjaar. Wilt u deze massage wel eens meemaken of bent u al bekend met voetreflexzonemassage? Dan is dit nu uw kans. Kom alleen of samen met een vriend/vriendin/partner/zoon of dochter.

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober, in de Bollenschuur aan de Buurtweg 49 in Akersloot. Meer informatie en aanmelden kan op de website: www.voetreflexakersloot.nl of stuur een mail. Wees er snel bij, want vol is vol!

Jolanda van Velzen - j.vanvelzen@hotmail.nl Rinske van der Eng - rinske@voetreflexakersloot.nl / www.voetreflexakersloot.nl

Meer berichten