Afbeelding
Foto: Wim Stolwerk

19 juni Vaderdagconcert met twee bigbands in Limmen

Cultuur

LIMMEN - Op 19 juni geven The Swingmasters en The Think BIG-band een gezamenlijk Vaderdagconcert in cultureel centrum Vredeburg in Limmen. Twee bands met een ijzersterk repertoire van swing, rock, soul en funk.

The Swing Masters is een moderne swingende Bigband die het publiek altijd weet te boeien met een eigen herkenbare sound en heel divers repertoire. De band is opgericht in 1980 en staat onder muzikale leiding van André Elders. De enthousiaste gedreven muzikanten spelen op vele gelegenheden en zorgen voor een prima sfeer en gezelligheid. Het repertoire is erg breed, Jazz, blues, swing, funk etc. The Swing Masters hebben een herkenbare eigen sound en repertoire

The Think BIG-band! uit Castricum is een voltallige bigband met een rijk verleden. De oorsprong van de bigband dateert al van de vorige eeuw, maar dan onder de naam ‘Triple E’ en later The Ray’s Initiative Bigband.  De 20 muzikanten van The Think BIG-band! vormen samen een dynamisch koppel wat menig feest of festival in de overdrive zet. De mix van getalenteerde, bevlogen amateurs met (semi) professionals zorgt voor een band die staat als een huis met een aantal goede solisten in elke sectie. De muzikanten van de band verdienen ook hun sporen in diverse soul, blues en funkbands. Met een breed, aanspreekbaar repertoire wordt niet alleen de hardcore jazz fan bediend. Iedereen die van muziek en dance houdt zal door The Think BIG-band! geïnspireerd raken. The Think BIG-band! staat onder leiding van muzikale duizendpoot René Breetveld.

Cultureel centrum Vredeburg,  Dusseldorperweg 64, Limmen. Aanvang 14.30 uur, toegang 7,50.