Logo uitkijkpost.nl
De organisatie hoopt op veel bezoekers, net als voorgaande jaren.
De organisatie hoopt op veel bezoekers, net als voorgaande jaren. (Foto: aangeleverd)
Limmen

47e Artistiek & Creatief in Cultureel Centrum Vredeburg

  Cultuur

LIMMEN - Limmen Cultuur organiseert op 21 en 22 mei voor de 47e keer de expositie Limmen Artistiek & Creatief. Door het coronavirus is de expositie twee keer uitgesteld, maar nu de maatregelen zijn beperkt kan het evenement weer van start gaan.

Kunstenaars hebben zich in maart aangemeld en de commissie Limmen Artistiek & Creatief heeft door het grote aanbod een mooie expositie samengesteld. Het grootste gedeelte van de kunstenaars komt uit Limmen, Castricum, Uitgeest, Heiloo en Bergen, maar ook uit Alkmaar en omgeving. 

Dit jaar hebben ze ook een aantal nieuwe kunstenaars kunnen enthousiasmeren om in Cultureel Centrum Vredeburg (Dusseldorperweg 65) te komen exposeren. De beide verdiepingen zijn gevuld met schilderijen, keramiek en sieraden, een aantal kunstenaars maakt gebruik van gerecycled materiaal. Op beide dagen staat kunstenaar Joke Beentjes op het buitenplein. Ook is er op beide dagen akoestische muziek. Op zaterdag speelt Marjan Weurding en op zondag Stijn Bakker, beiden afkomstig uit Limmen.

Voor de zesde keer is er voor de twee scholen in Limmen een tekenwedstrijd uitgeschreven. Het thema is ‘Je mooiste droom’. Van een aantal van de tekeningen wil de commissie een blijvende herinnering maken. Op zondag 22 mei om 11.30 uur is de prijsuitreiking. Ben je nieuwsgierig geworden, kom dan kijken op 21 en 22 mei in Cultureel Centrum Vredeburg. De deuren zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten