Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Mannenkoor JustMen zoekt leden

  Cultuur

LIMMEN - JustMen, het regionaal mannenkoor uit Limmen, heeft de repetities weer hervat na een lange coronastilte. JustMen is in september 2019 opgericht en zou zijn debuut maken in maart 2020 tijdens het concert van Projectkoor Castricum. Helaas gooide het coronavirus roet in het eten en werd het samen zingen in de ban gedaan. 

JustMen is een vierstemmig koor met 19 enthousiaste zangers en heeft een gevarieerd repertoire dat bestaat uit klassieke, religieuze, Russische en populaire nummers. Ze hopen in maart/april 2022 alsnog te debuteren tijdens een concert van opnieuw het Projectkoor Castricum o.l.v. Cees Brugman. Maar tot die tijd gaan ze eerst, zoals gezegd, met grote inzet, enthousiasme en in een kameraadschappelijke sfeer weer repeteren. Overigens houdt JustMen zich aanbevolen om ook met andere koren een mooi concert te geven. 

Er wordt a capella gezongen en er is nog plaats voor een 1e en 2e tenor, een bariton en een bas. Mannen die interesse hebben zijn van harte welkom en kunnen geheel vrijblijvend een repetitie komen beluisteren op de woensdagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur. Er wordt gerepeteerd in het fraaie PKN-kerkje aan de Zuidkerkenlaan in Limmen. Voor meer informatie kunt u bellen met Aad Zonneveld, tel.nr. 06-81883078 of Arie Krom, tel.nr. 06-13654339. 

Meer berichten