Logo uitkijkpost.nl
Foto: Marina Pronk
Bakkum

Expositie ‘Colourful’

  Cultuur

BAKKUM - Soms verscholen en dan weer zonneklaar is de liefde aanwezig in het werk dat Sabrina Tacci (schilderijen) en Marina Pronk (beelden en foto’s) maken. 

Na een flinke poos van ogenschijnlijke stilte vieren Marina & Sabrina het ontwaken uitbundig met de expositie ‘colourful’. Ze zochten naar overeenkomsten in vorm en kleur en vonden die op liefdevolle, verrassende en onvermoede plekken.

Elke vrijdag maar ook komend weekend, 10 en 11 juli, staan de deuren van de locatie aan de van Oldenbarneveldweg in Bakkum weer open en is de expositie van 13.00 tot 18.00 uur vrij toegankelijk.

Live optreden
Op zondag 11 juli om 15.00 uur treden Henk Jan van Harten en gitarist Mark Minnema live op in de beeldentuin van Open Atelier Marina & Sabrina. Van Harten over de Liefde is de titel van de CD die eind juli uitkomt. Van Harten leidt zijn liedjes in met een praatje en zingt over de liefde voor jazz, de onbereikbare liefde en de liefde dicht bij huis, de liefde in het algemeen en zonder uitzondering in het bijzonder. Aanstaande zondag brengen Henk Jan en Mark de akoestische uitvoering van al de liedjes van de CD ten gehore.

Meer berichten