Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd

Blue Coat bij Jazz Session Club Vredeburg

  Cultuur

LIMMEN – Blue Coat is een jazzformatie die velen reeds eerder bij de Jazz Session Club Vredeburg hebben gehoord en gewaardeerd, bijvoorbeeld in oktober 2016. Die optredens zijn uitermate goed bevallen, dus is Blue Coat nog een keer uitgenodigd.

Ze spelen ongelooflijk swingende muziek, en jazzballads. Het is een genoegen naar ze te luisteren, waarbij vooral zangeres Aaltsje Hoekstra de sterren van de hemel zingt. Maar ook de anderen: Hans Beljon op slagwerk, Klaas Doedens met basgitaar en contrabas, Jaap Hartog op gitaar, Gabriël Reus met zijn tenorsax en Tjeerd Andringa op gitaar zijn zeker geen beginnelingen te noemen.

Blue Coat treedt zondag 17 november vanaf 15.00 uur op in de Vredeburg, Dusseldorperweg 64 in Limmen. De volgende sessies zijn op: 15 december, 19 januari, 16 februari, 15 maart en 19 april. De toegang is vrij, maar men kan steunen door lid te worden voor  € 7,-  per persoon voor het gehele jaar. Inlichtingen: Fred Timmer  telefoon: 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl.

Meer berichten