Logo uitkijkpost.nl
Het Georgische ensemble Khareba & Gogia
Het Georgische ensemble Khareba & Gogia (Foto: aangeleverd)
Akersloot

Khareba & Gogia Betoverende klanken uit Georgië

  Cultuur

Het ensemble Khareba & Gogia uit Georgië komt 16 november naar Akersloot met een bijzonder programma. Georgië heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties. Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco!

Het repertoire van Khareba & Gogia varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze- en romantische liedjes en traditionele dansmuziek uit verschillende delen van Georgië. De zang wordt naast de accordeon en gitaar virtuoos begeleid door een aantal, voor ons onbekende, specifiek Georgische instrumenten. In de pauze van het concert kunt u kennis maken met bijzonder lekkere Georgische wijnen.

Kijkers van 'Wie is de mol' hebben inmiddels het prachtige Georgië omarmd. Khareba & Gogia nodigt iedereen uit om volop te genieten van de unieke, warme klanken uit dit deel van de wereld.

Hervormde kerk, Dielofslaantje 4 Akersloot. Aanvang 20.15 uur, kerk open 19.30 uur. Kaarten € 15, inclusief een glas Georgische wijn in de pauze. Kaarten verkrijgbaar voorafgaand aan concert. Graag contant en gepast betalen.

Reserveren via judithhollenberg@quicknet.nl o.v.v. naam en aantal kaarten. Voor meer informatie: www.khareba.nl.

Meer berichten