Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Monsterworkshop in bibliotheek

  Cultuur

Bibliotheek Kennemerwaard combineert creativiteit met techniek. Met behulp van textiel, naald, draad en ledlampjes kunnen kinderen op vrijdag 12 oktober aan de slag om hun eigen monster of unicorn te ontwerpen in de bibliotheek in Castricum. Tijdens deze Monsterworkshop kunnen alle kinderen hun fantasie tot leven roepen waarbij de lichtgevende ogen zorgen voor een specialeffect.

Eigen fantasie
Tijdens de Monsterworkshop staat het maken van een monster niet vast. Iedere deelnemer kan zelf een dier, sprookjesfiguur of ander thema kiezen om creatief mee aan de slag te gaan. Met fantasie kun je alle kanten op! Door de ledlampjes te gebruiken als ogen, leren de deelnemers spelenderwijs werken met techniek.

Deelnemen
Meedoen? Deze Monsterworkshop vindt plaats op vrijdagmiddag 12 oktober van 15.30 tot 17.30 uur in Bibliotheek Kennemerwaard, locatie Castricum, Geesterduinweg 1 en richt zich op kinderen van 7 tot 12 jaar. Deelname bedraagt €5,00. Leden kunnen gebruik maken van hun ledenkorting van €1,50. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl (je betaalt met pin).

Meer berichten