Logo uitkijkpost.nl


video Limmen

Kermisrun Limmen wordt dit jaar echt prut

LIMMEN - De vergunningen zijn rond, het parcours is uitgestippeld. Na een virtuele 8e editie mogen ze dit jaar eindelijk weer los. De 9e Kermisrun editie op zaterdag 11 september wordt weer zo spectaculair als vanouds. Deze 9e editie wordt de enige echte Limmer Prut Run!

De Limmer Prut Run zal bestaan uit het succesrecept van voorgaande jaren. Hoewel er dit jaar meerdere natuurlijke elementen aan de route zijn toegevoegd om bedrijven in deze moeilijke tijden niet onnodig te belasten. Heel veel meer wil de organisatie nog niet verklappen over de hindernissen, ga het vooral zelf ervaren.

Er is mogelijkheid tot een maximum aantal van 4 rondes van ongeveer 2 kilometer lang en er is plek voor maximaal 400 deelnemers. Omdat de organisatie de deelnemers helaas niet van een hapje en drankje mag voorzien, zullen kaarten verkocht worden voor gereduceerd tarief. Voor de 12 tot 17-jarigen is de prijs verlaagd naar € 10 en voor 18 jaar en ouder bedragen de kosten € 15 per persoon.

Let op: op verzoek van veel deelnemers en na toekenning van de definitieve vergunning willen én kunnen ze alle leeftijden tegelijkertijd laten lopen. Hiermee wordt het mogelijk voor ouders om samen met hun kind deel te nemen. Starttijd voor iedereen wordt 16.00 uur.

Alle leeftijden kunnen nu dus maximaal 4 rondes lopen.

Coronamaatregelen

Let op: om deel te nemen is een coronatoegangsbewijs verplicht. Op de dag van de run, zaterdag 11 september tussen 11.00 en 14.00 uur, dient u deze te laten zien bij de organisatie. Exacte locatie volgt via de social media kanalen van Kermisrun Limmen. Neem ook uw identiteitsbewijs mee.

Meer informatie is hier te vinden: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

Let op! Voor toeschouwers geldt de 1,5 meter afstandsregel, voorkom groepsvorming. Jullie worden aangeraden vanuit de voortuin de deelnemers aan te moedigen. Mochten de coronaregels namelijk niet in acht worden genomen kan het evenement op elk moment gestaakt worden en dat wil de organisatie natuurlijk voorkomen.

Bron: www.kermisrun.nl
Video: Kermisrun Limmen op YouTube

Meer berichten