Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Naar het concertgebouw met de bus

CASTRICUM - Ja, eindelijk kan het weer: concerten bijwonen in het Concertgebouw. Zou u dat wel willen, maar ziet u er tegenop om alleen te gaan of om zelf naar Amsterdam te reizen? Dan heeft het Uitbureau Castricum (UBC) voor u de oplossing: de ‘concertbus’, die rijdt voor deelnemers aan de - door het UBC geselecteerde - series concerten. 

Deze bus brengt u comfortabel naar het Concertgebouw en zet u daar voor de deur af en haalt u daar, na afloop van het concert, ook weer op en brengt u terug. U stapt op in Castricum – er zijn zven opstapplaatsen - óf op het stationsplein van Uitgeest – dus er is altijd wel één opstapplaats bij u in de buurt. Deze bus rijdt voor jong en oud!

Het UBC heeft twee series voor eerste helft van 2022 gekozen uit het aanbod van het Concertgebouw. U beslist zelf welke serie u wilt bijwonen en op welke rang u wilt zitten. De kaarten voor deze concertseries krijgt u rechtstreeks van het Concertgebouw toegestuurd, UBC verzorgt het busvervoer voor u. De kosten van dit busvervoer zijn ongeveer € 15,00 per concert en worden per seizoen berekend, afhankelijk van het aantal deelnemers. Tevens brengt het UBC u € 5,- administratiekosten in rekening.

Voor meer informatie kunt u ook de website bezoeken: www.uitbureaucastricum.nl

Wilt u in aanmerking komen om de informatie over de gekozen series te ontvangen of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met:
Angelie Graumans                   T 0251-826 466 
Margreet de Haas                   T 0251-311 672 
E:          ubcastricum@ziggo.nl

Meer berichten