Logo uitkijkpost.nl
Foto: Limmer IJsclub op Facebook
Limmen

Voor de 40e keer hardlopen met een kater

LIMMEN - Na een jaar zonder katerloop kan de 40e editie dit jaar dan toch plaatsvinden. Deze jaarlijks terugkerende hardloopwedstrijd, georganiseerd door de Limmer IJsclub, vindt plaats op zondagmorgen 12 september, tijdens het kermisweekend in Limmen.

De start is om 10.00 uur vanaf het plein bij Heeren van Limmen. Ze starten de wedstrijd met een loop voor de jeugd van de basisscholen. Zij rennen 1 of 2 kleine ronden via de tuin van de kerk naar de Meidoornlaan en langs de Lage Weide weer terug. Voor deze lopers is deelname gratis en ligt er een leuke prijs klaar.

Vanaf 10.30 uur start de loop van 5 en 10 km, respectievelijk 1 of 2 rondes, door de oostkant van Limmen. De winnaars verdienen een plekje op het erepodium. Deelname aan deze loop kost 5 euro, te voldoen bij inschrijving (op het plein van Heeren van Limmen). Als het nodig is voor sportbeoefening is 1,5 meter afstand niet noodzakelijk. Na de wedstrijd dienen de sporters, net als toeschouwers en supporters de 1,5 meter-maatregel te hanteren. De organisatie verzoekt ieder om zich te houden aan de coronamaatregelen zodat het een geslaagde wedstrijd kan worden. Pak je loopschoenen uit de kast en wees erbij!

Meer berichten