Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Bibliotheken mogen weer open

CASTRICUM - De bibliotheken mogen vanaf donderdag 19 november weer open. Er gelden nog wel aangepaste openingstijden. Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden van alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard op www.bknw.nl/openingstijden.

Bezoek aan de bibliotheek
De medewerkers van de bibliotheek blijven er alles aan doen om er weer voor te zorgen dat je de bibliotheek veilig en prettig kunt bezoeken. Als je gebruik wilt maken van de leestafels, printers, studie- en werkplekken vragen ze je om je te registreren. De activiteiten gaan vanaf maandag 23 november ook zoveel mogelijk weer door. In sommige gevallen online. Uiteraard geldt bij alle activiteiten de 1,5 meter social distance. Ze verzoeken je om een mondkapje te dragen in de bibliotheek. Hiermee volgen ze het dringende advies van de overheid om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. Vanaf dinsdag 1 december wordt het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes verplicht.

Actuele ontwikkelingen
De situatie kan zich van week tot week ontwikkelen. Ze houden updates t.a.v. coronamaatregelen in de gaten en passen de dienstverlening daar op aan. Check ook zelf de website van Bibliotheek Kennemerwaard voor de laatste informatie: www.bknw.nl/corona

Meer berichten