Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Limmen

Themamiddag ‘Gezond genieten’

LIMMEN/ CASTRICUM - Iedereen wil graag gezond en vitaal ouder worden en genieten van de mooie dingen. Een lekker glaasje kan daar goed bij passen. Maar meer aandacht voor alcoholgebruik op hogere leeftijd is belangrijk, omdat door het ouder worden het lichaam verandert en de impact van alcohol ook anders wordt. Denk aan het risico op vallen of de combinatie met medicijngebruik. Seniorenorganisatie KBO-PCOB vindt gezond genieten en vitaal ouder worden erg belangrijk en gaat met het project ‘Gezond genieten’ het land in.

Bijeenkomst gezondheid en vitaal ouder worden
 Op dinsdag 11 februari organiseert KBO Castricum een interessante bijeenkomst over gezondheid en vitaal ouder worden. Tijdens de bijeenkomsten wordt onder meer op een leuke manier uw kennis getest, is valpreventie een onderwerp en is er alle ruimte voor vragen en het delen van eigen ervaringen. Tijdens de bijeenkomst zal apotheker mevrouw Susan Glaubitz, apotheek ‘De Brink’ dieper ingaan op het gebruik van alcohol in relatie tot medicijnen en de heer Ed Bakker, preventiedeskundige zal ingaan op de effecten van alcohol in het dagelijks leven. Inleider/gespreksleider deze middag is de heer Joost Cornelis, voorzitter KBO Castricum.

De toegang is gratis en elke senior is welkom. De bijeenkomst vindt plaats op 11 februari in ‘Vredeburg’ Limmen aan de Dusseldorperweg 64. De bijeenkomst start om 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. (Zaal open vanaf 13.15 uur.)

Meer berichten