Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Sensatie en consternatie op Camping Geversduin

Voor de achtste keer, wordt er een griezel/escapetocht georganiseerd door Stichting Samen Spelen uit Akersloot, in samenwerking met Camping Geversduin in Castricum. Deze keer op vrijdag 8 en zaterdag 9 november. Omdat vorig jaar het escape-element in de smaak viel, hebben ze dit jaar opnieuw voor dit concept gekozen: griezelen èn puzzelen tijdens een spannende, maar ook hilarische wandeltocht op het terrein van Camping Geversduin.

Dit jaar staat de tocht in het teken van verschillende moorden die op het terrein van baron Simeon Theodoor Dali zijn gepleegd. Wie zijn er precies vermoord, waarom en wie heeft dat op zijn of haar geweten? Vragen die beantwoord moeten worden tijdens de tocht door middel van puzzels en opdrachten, waarbij men onderweg verschillende personages tegen kan komen die het lang niet allemaal goed voorhebben met de deelnemers.

De Stichting Samen Spelen zet zich al jaren in voor kinderen en volwassenen met een beperking. De opbrengst van de griezeltocht gaat volledig naar het doel van deze stichting, Meer informatie en aanmelden: www.stichtingsamenspelen.nl.

Alleen geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar. Kinderen van 12 tot 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is deze tocht ongeschikt. (Foto: aangeleverd)

Meer berichten