Logo uitkijkpost.nl
Ninco van Sligtenhorst
Ninco van Sligtenhorst (Foto: Aangeleverd)
Castricum

Help! Er moet een beroeps studiekeuze worden gemaakt!

Twijfel je of weet je niet welke vervolgopleiding je wilt kiezen na de middelbare school? Weet je kind niet welke keuze hij of zij wil maken na het voortgezet onderwijs? In de workshop "Help! Er moet een beroeps studiekeuze worden gemaakt!" op donderdag 14 maart wil Ninco van Sligtenhorst jullie triggeren om na te denken over wat je echt belangrijk vindt. Hij inspireert en moedigt je aan om nu te gaan doen wat je werkelijk blij maakt, zodat je (kind) een studiekeuze kan maken wat goed voelt en waar je (kind) volledig achter staat.

Tijdens de workshop komt de communicatie tussen ouders/verzorgers en hun kind aan bod, er wordt ingegaan op verschillende intrinsieke motivaties en er wordt bepaald wat jullie nodig hebben om een juiste beroeps studiekeuze te maken, vanuit passie. De actieve workshop is voor alle leerlingen (en hun ouders/verzorgers) die nog niet weten welke vervolgopleiding na het voortgezet onderwijs willen gaan doen. Voor 1 mei moet de definitieve keuze zijn gemaakt.

Je bent van harte welkom op donderdag 14 maart in Bibliotheek Castricum, Geesterduinweg 1. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. De toegang is €10,- eventueel met ouder/verzorger. Reserveren kan via de activiteitenagenda op de website of bij de klantenservice in één van de vestigingen. Je kunt alleen per pin betalen.

Meer berichten