Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pexels.com
Akersloot

Walking Dinner Akersloot

Op zondag 7 april vindt de derde editie van Walking Dinner Akersloot plaats. U kunt vanaf 17.00 uur aanschuiven voor een driegangendiner. Iedere gang nuttigt u bij verschillende koks op verschillende locaties in Akersloot. Voor €12,- per persoon kunt u lekker eten in uw eigen dorp bij koks en kokkinnen, die u welkom heten in hun huis.

Het concept van Walking Dinner Akersloot is als volgt: de koks maken geheel belangeloos een driegangenmenu, een voor-, hoofd- en nagerecht (voor 4 gasten en zichzelf). De gasten (koppels van 2) krijgen willekeurig een set van drie enveloppen met in de eerste enveloppe het adres waar ze het voorgerecht gaan eten. Na deze genuttigd te hebben, maken ze de tweede enveloppe open met daarin het adres voor het hoofdgerecht. Na dat hoofdgerecht maken ze de derde en laatste enveloppe open met het adres voor het nagerecht. Het is dus telkens een verrassing voor de gasten waar ze naartoe gaan (lopen of fietsen) om het volgende gerecht te nuttigen en uiteraard voor de koks welke gasten ze ontvangen.

Een prachtige culinaire gelegenheid om mensen te ontmoeten en te spreken in uw eigen dorp. Bij de vorige editie met 9 koks en 36 gasten waren alle deelnemers blij verrast en ze hebben enorm genoten. Wilt u meer informatie of zich opgeven als kok(s) of gast(en), mail dan naar aemmswart@hotmail.com of jpgcastricum@gmail.com. Belen kan ook: 06-18866074 (Annelies Swart) of 06-23942015 (Judith Castricum). De gehele opbrengst is voor MOV (Missie Ontwikkeling en Vrede), het project in Burkina Faso, voor het scholenproject Zoodo om meisjes een betere kans te geven op onderwijs.

Meer berichten