Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Mooi bedrag voor Kika en Cliniclowns

Twee leerlingen van het Bonhoeffer College, Pamela van Heijst en Kelly Aardenburg, organiseerden voor de Cliniclowns en Kika een sponsorloop voor alle leerlingen uit de brugklassen van het Bonhoeffer College. Ze zijn op dit idee gekomen vanwege het sectorwerkstuk, dat ze moeten maken voor school. Deze sponsorloop heeft plaatsgevonden op donderdag 22 november bij de Atletiek Vereniging Castricum.

Woensdag 5 december was de afsluiting van de sponsorloop. Het bedrag dat hiermee is binnengehaald is € 2388,40. Dit geld wordt verdeeld onder Kika en Cliniclowns. Er was een ambassadeur van de cliniclowns aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.

Pamela en Kelly vertellen: "Dit alles was een geweldige belevenis voor ons. Alleen het organiseren was al leuk, maar dan het resultaat, de loop en de donaties, geweldig gewoon. Wij willen hierbij iedereen bedanken voor het meeleven met dit alles. En natuurlijk zijn wij erg blij geweest met alle andere steun en hulp om ons heen van diverse leerlingen, docenten en natuurlijk de atletiekvereniging van Castricum, die hun baan beschikbaar hebben gesteld voor deze loop."

Meer berichten