Logo uitkijkpost.nl
Clown Alfredo zal bij de opening aanwezig zijn
Clown Alfredo zal bij de opening aanwezig zijn (Foto: Aangeleverd)
Castricum

Feestelijke opening Speel-o-theek Castricum

Sinds de speel-o-theek een nieuwe plek heeft gevonden in Nieuw Geesterhage zijn er plannen om dit te vieren. Op zaterdag 8 september opent de speel-o-theek haar deuren. Dat het een speciaal openingsfeestje mag worden is wel duidelijk, aangezien de Castricumse clown Alfredo aanwezig zal zijn. Vanaf 11 uur wordt de speel-o-theek geopend door mevrouw Irene Zijlstra van Stichting Welzijn Castricum, zij heeft de speel-o-theek al jaren gesteund. De kinderen kunnen geschminkt worden.

Bij een speciale opening hoort natuurlijk een actie om lid te worden, vindt de speel-o-theek. Voor € 2,50 kan uw gezin lid worden voor 2018. Ideaal om de komende maanden te proberen of de speel-o-theek bij uw kinderen past. Er is veel keuze in spelletjes, tiptoi, puzzels en nog veel meer leuks. De speel-o-theek draait al jaren op vrijwilligers, wilt u helpen terwijl uw kinderen lekker spelen in de speel-o-theek? Dat kan, en u bent natuurlijk gratis lid.

Geopend op woensdag van 14:30-16:00 uur en op zaterdag van 11:00 -13:00 uur. De Speel-o-theek zit naast de bloedbank, consultatiebureau en Welzijn Castricum in Nieuw Geesterhage. Meer informatie vindt u op www.sotcastricum.nl.

Meer berichten