Logo uitkijkpost.nl
Foto: Chris Schaatsbergen
Regio

Doe mee aan fotowedstrijd: 'Water. Geniet ervan!'

Van 1 augustus tot en met 16 september 2018 organiseert Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) de fotowedstrijd 'Water. Geniet ervan!'. Het waterschap roept op om mooie foto's te maken van genieten in/op/aan het Noord-Hollandse water.

Zomers genieten veel mensen van het oppervlaktewater: we zwemmen, varen en vissen wat af. Onder andere dankzij de aanleg van rioleringen en rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken en te laten zien wat zij zelf kunnen doen voor schoon water, is HHNK in juni de campagne "Water. Geniet ervan!" gestart. De fotowedstrijd is daar een onderdeel van. Meer informatie over de campagne: www.veiligschoonvoldoende.nl .

Meedoen en stemmen
Meedoen aan de wedstrijd kan tot en met 16 september 2018 via de website www.wedstrijd.veiligschoonvoldoende.nl . Daar kan ook gestemd worden op de mooiste foto. Voor de top 5 zijn er "spetterende" prijzen zoals een tochtje met een fluisterboot, een diner aan het water en een workshop suppen (stand-up paddle surfing).

Meer berichten