Logo uitkijkpost.nl
Bron: YouTube
Castricum

Help ondernemende basisschoolleerlingen naar landelijke Finale

CASTRICUM - Sinds januari krijgen de leerlingen van groep 8 van de Visser 't Hooft school uit Castricum een Masterclass 'Ontluikend Ondernemen' van de Masters André de Boer en Esther Hollenberg vanuit de Stichting Ontluikend Ondernemen.

De kinderen hebben acht bedrijven geformeerd en elke groep heeft een eigen ondernemingsplan, een pitch en een filmpje gemaakt. Op 22 mei vindt de schoolfinale plaats en op 24 mei de landelijke Grande Finale. Van alle deelnemende scholen uit heel Nederland worden er zeven 'bedrijven' geselecteerd die mee mogen doen aan de Grande Finale. Hoe leuk zou het zijn als één of meer van de Castricumse 'bedrijven' een finaleplek weet te bemachtigen!

Daar hebben ze uw hulp bij nodig want een belangrijk onderdeel om naar de Grande Finale te mogen gaan is het aantal virtuele, fictieve donaties dat een bedrijf heeft weten te krijgen via internet. Dus, stem vóór 15 mei op één of meer Castricumse 'bedrijven'. Dat kan als volgt:

1. Ga naar www.ontluikend-ondernemen.nl en klik in de menubalk op Kick Off Talent.

2. Rechts op de pagina staat dan een button met een groene ster met de tekst 'Registreren'.

3. Na het indrukken van de GO onderaan het invoerscherm als dat is ingevuld, beschikt de donateur in spé over een virtueel budget van € 500,-. Op basis van voorkeur of waardering kan dat bedrag worden verdeeld over de diverse projecten of kan één bedrijf gesteund worden.

4. Op de site treft u alle bedrijven aan en er staat duidelijk aangegeven welke acht bedrijven van de Visser 't Hooft school zijn.

5. Het aantal donaties, en dus niet de hoogte van het bedrag, vormt uiteindelijk een belangrijk onderdeel van de beoordeling bij de jurering van de ondernemingen.

De ondernemende kids van de Visser 't Hooft school kunnen alle hulp gebruiken!

Meer berichten