Afbeelding
Foto:

4 dagen feest!

Kermis Heiloo 2019

HEILOO - De jaarlijkse kermis begint donderdag 4 juli en duurt tot en met zondag 7 juli. Vier dagen lang viert het dorp feest. De traditionele kermistent komt op de Heerenweg te staan, waar wordt gezorgd voor sfeer en dorstlessers. Het traditionele dorpsfeest is ieder jaar weer een hoogtepunt in de agenda van festiviteiten.

Café Blondes heeft op donderdag DJ Shuffle en op vrijdag DJ Dave & Jeff.

Café de Wit heeft dit jaar op donderdag Hollandse Hits en Soul & Motown met Sjoerd en Miss en op vrijdag The Cubs met Jelle V! Op zaterdag en zondag geeft zoals elk jaar Paul Vlaar acte de présence. Geen kermis zonder Paul, dus dat wordt zeker gezellig! Zaterdagmiddag komt Stef Haazelager weer even binnen zingen! Na het succes van Koningsdag moet dat ook nu weer een feestje worden!

Voor het eerst is er dit jaar ook op zaterdag muziek buiten in de tent. Om 17.00 uur gaat Maeztro ons warm maken voor Frank van Etten, ook wel bekend van het nummer 'Leef als een zigeuner'. Daarna sluit Foute Boel af en wordt het tot 22.00 uur dansen en springen op alle foute hits.


Zondagmiddag speelt The Rich and Famous vanaf 16.30 uur in de tent. Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig, pop, rock en de beste songs uit de jaren '90. Kortom, voor ieder wat wils. In de pauzes zal Jelle V buiten draaien zodat het feest lekker doorgaat. Dus: dansschoenen aan en uit je dak!

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar met muntjes gewerkt. Deze kun je kopen bij de muntwagens die naast de snackwagens staan. Heb je muntjes over dan kun je deze alleen op donderdag 11 juli en vrijdag 12 juli inleveren.

Vanwege de nieuwe alcoholwet is iedereen tot 25 jaar verplicht om een bandje te dragen. Dit bandje is voor de hele kermis en kan op vertoon van een geldig identiteitsbewijs gehaald worden bij de muntwagens. Ben je tussen de 18 en 25 jaar en heb je geen bandje, dan ook geen alcohol. Laten we er met z'n allen een mooi feest van maken!