Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Pop-up store CBDjeltje in de Gele Vinck

  Zakelijk

CASTRICUM - CBDjeltje, oftewel Danielle Meijer, heeft deze maand alweer drie jaar een goedlopende webwinkel in hoge kwaliteit CBD-olie producten. 

Daniëlle vertelt: “Online weet ik mijn klanten goed te bereiken middels social media zoals Facebook en Instagram. Ik vind het belangrijk om ook een andere doelgroep, waaronder ouderen, van dienst te zijn want juist ook zij kunnen veel baat hebben bij CBD-olie.Deze groep maakt minder gebruik van social media en internet, daarom heb ik op vrijdag een fysieke winkel cq pop-up store op de hoek Burg. Mooijstraat/Geelvinckstraat in de Gele Vinck geopend. Daar heb ik alle tijd om uit te leggen wat CBD-olie is, om persoonlijk advies te geven en kan het hele assortiment bekeken worden.”

Ze vervolgt: “Ik heb inmiddels heel veel vaste klanten die al jarenlang baat hebben bij het gebruik van een goed CBD product. Het wordt veelal gebruikt bij stress, slaapproblemen, chronische pijn en overgangsklachten en het mooie is dat het geen bijwerkingen geeft. Het product verkoopt zichzelf, al is het zo dat er veel tijd gaat zitten in het geven van informatie. Voor mij is het heel belangrijk om kwaliteit te leveren, zowel in het product als in service & advies. De winkel is voorlopig open op vrijdagen tussen 11.00 en 17.00 uur, hopelijk tot dan!”

Kijk voor meer informatie op: https://cbdjeltje.com/

Meer berichten