Initiatiefnemers van de Gezonde Route Akersloot: links Carola Sander  en rechts Anita Veldt
Initiatiefnemers van de Gezonde Route Akersloot: links Carola Sander en rechts Anita Veldt

In januari op weg naar een gezond Akersloot!

Zakelijk Akersloot

Enthousiaste ondernemers uit Akersloot hebben het initiatief genomen om Akersloot gezond op de kaart te zetten aan de hand van de Gezonde Route Akersloot. Er zijn heel wat plaatselijke ondernemers die bezig zijn met gezondheid, welzijn en vitaliteit van de medemens. Gezondheid en vitaliteit is een breed begrip. Er goed en verzorgd uitzien draagt bij aan goed in je vel zitten, maar ook een gezond lichaam en gezonde geest zijn daarbij belangrijk!

De coaches, kapsters, schoonheidsspecialisten, complementaire geneeswijzen, masseurs, maar ook ondernemers met betrekking tot gezonde voeding zijn benaderd om mee te doen.

De Gezonde Route Akersloot is een activiteit waarmee deze ondernemers zich, in de vorm van een open dag, willen presenteren aan het publiek. Doel van deze gezamenlijke activiteit is de mensen uit Akersloot en omgeving te informeren wat er in ons dorp, dichtbij en laagdrempelig, beschikbaar is op het brede gebied van gezondheid, welzijn en vitaliteit. De deelnemende bedrijven en route vindt u terug op het kaartje onder dit artikel. 

Voor de deelnemende ondernemers is het goed zichzelf meer zichtbaar te maken en geïnteresseerden te informeren, maar ook de collega's te leren kennen en samen te werken.

Gezonde route Akersloot wordt gehouden op zondag 13 januari 2019. Heeft u goede voornemens waarbij hulp welkom is, kom dan vrijblijvend een kijkje nemen bij één of meerdere ondernemers van 12.00 tot 16.00 uur. Meer info: info@kapsalonficarool.nl of anita@leefstyle.nl en de Facebookpagina Gezonde-Route-Akersloot.

Afbeelding