Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Schuif maar aan bij MOOIJ

  Zakelijk

In november en december staat bij conceptstore MOOIJ Castricum in de Burgemeester Mooijstraat de Aanschuiftafel. Elke week zit aan deze tafel een ondernemer met een verhaal, gratis advies of workshop. Bezoekers schuiven gezellig aan voor een kopje koffie of thee en kunnen vragen stellen en advies inwinnen.

Bij MOOIJ gaat het om samenwerking. In de winkel kunnen meerdere ondernemers en ontwerpers terecht met hun producten. De ondernemers in MOOIJ vinden dat het in een winkel echter niet altijd alleen hoeft te gaan om producten. Met de MOOIJ Aanschuiftafel willen ze ook ondernemers die geen tastbare producten hebben, een mogelijkheid bieden om te stralen en hun bedrijf en werk te promoten. In november en december zal er elke week een andere ondernemer aan de Aanschuiftafel plaatsnemen.

Wat is de MOOIJ Aanschuiftafel? Op een prominente plaats in de winkel/etalage staat een grote tafel met stoelen. Een gezellige plek: met een mooie bos bloemen, potten koffie/thee en water en een schaal lekkers. Aan de tafel zit een ondernemer met een verhaal, een ondernemer die iets MOOIJs heeft te bieden. Bezoekers schuiven aan en kunnen kennis maken, in gesprek gaan en vragen stellen.

Programma De Aanschuiftafel start op donderdag 9 november wanneer Liesbeth van Zelst – Travel Counsellor aan de tafel plaatsneemt. In de weken die daarop volgen kun je o.a. aanschuiven bij een workshop Mama-management van auteur Stefanie Hoogland (van 'Geef jezelf een break, mama'). Advies inwinnen over de beste wijn-spijs combinatie voor je kerstdiner met vinoloog Margret Weijers van Smaakvermaak. Vragen stellen aan loopbaan-coach Lenie Kelder of advies vragen over ondernemersplannen of social media bij Natasha Ioppi.

Op de Facebook-pagina van MOOIJ Castricum (http://www.facebook.com/mooijcastricum/) en in de winkel is het programma te vinden welke ondernemer er op welke dag aanwezig is. Ben je ondernemer met een verhaal en mooie dienst en wil je ook deelnemen aan de Aanschuiftafel, neem dan contact op met MOOIJ (mooij@coopshop.nl).

Bron en foto: MOOIJ Castricum

Meer berichten