Afbeelding

Brandschade bij Chinees restaurant na jaar hersteld The Flying Dragon gaat weer open

Zakelijk Akersloot

AKERSLOOT - The Flying Dragon van Karel en Fong Cheung in Akersloot gaat de tweede week van april weer open. Het Cantonees Specialiteiten Restaurant was precies een jaar dicht. Het pand raakte zwaar beschadigd door een brand die bij de buren begon en oversloeg.

The Flying Dragon kreeg een compleet nieuwe keuken. Het hele pand liep veel rook- en waterschade op. Van de gelegenheid is gebruik gemaakt om ook het interieur van het restaurant ingrijpend op te knappen. Met nieuw meubilair, andere kleuren en een aangepaste styling. De oosterse sfeer blijft. Dat geldt ook voor de formule, waarbij het accent ligt op de verfijnde Cantonese keuken. De menukaart is wel aangepast. Naast verschillende nieuwe meerkeuzemenu's staat daar nu een Pekingeendproeverij op en wordt het mogelijk van gerechten 'kleine porties' te bestellen.

Karel en Fong hebben er weer zin in. Het restaurant is hun leven. Het echtpaar heeft in vijfendertig jaar een brede klantenkring opgebouwd. Niet alleen uit het dorp, uit de wijde regio komen de gasten naar Akersloot toe. The Flying Dragon wordt in alle toonaangevende eetgidsen al jaren geprezen voor het hoge niveau en de constante kwaliteit. Het bedrijf staat rotsvast in de top 10 van Chinese specialiteitenrestaurants van Nederland.

Afbeelding