Speel-o-theek Castricum óók voor carnaval kinder-verkleedkleding
Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Speel-o-theek Castricum óók voor carnaval kinder-verkleedkleding

  Verenigingen
Foto: aangeleverd

Wat is het toch heerlijk als kinderen lekker kunnen spelen. Daarmee word de fantasie goed ontwikkelt. Verkleden hoort hier zeker bij, wie wil er nou niet eens een spiderman, ridder, draak, indiaan, lieveheersbeestje of Frozen meisje zijn?

Al deze verkleedkleding is leuk voor een keertje dus om dit te lenen is een goed voorbeeld van duurzaamheid. Bij speel-o-theek Castricum is er verkleedkleding te leen en veel keuze, voor elk kind is er wel wat leuks te vinden.

Om het nieuw jaar goed te beginnen heeft speel-o-theek Castricum een mooie verkleedkleding actie. Alle huidige leden mogen één stuks verkleedkleding gratis komen lenen en alle nieuwe leden mogen twee stuks gratis meenemen. Een lidmaatschap kost slechts vijf euro per kwartaal, dit kan ook kosteloos als je vrijwilliger wordt en eens per maand komt helpen.

In het weekend van 2 en 3 maart is het carnaval dan is het helemaal gezellig als kinderen verkleed mogen. De speel-o-theek helpt graag uw kind zijn of haar fantasie verder ontwikkelen. Elke woensdag geopend van 14.30 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. De speel-o-theek is gevestigd in Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 5, in Castricum. Meer informatie ook te vinden op de website www.sotcastricum.nl op Facebook en Instagram.

Meer berichten