Afbeelding
Foto: Pixabay

Dames van handbalvereniging Meervogels ’60 zoeken teamleden

Sport Akersloot

AKERSLOOT - De recreanten van handbalvereniging Meervogels ‘60 zoeken circa acht nieuwe teamleden waaronder één keepster. 

Het huidige team bestaat uit 16 dames, te veel voor één team en te weinig voor twee teams. Wie o wie lijkt dit leuk? De leeftijd van de meesten ligt tussen de 20 en 40 jaar maar jonger en ouder is uiteraard ook welkom. De recreanten spelen hun wedstrijd doordeweeks, de thuiswedstrijden zijn op woensdagavond. Als er uit wordt gespeeld kan dit variëren. Daarnaast wordt ook een avond getraind.

Woensdag 29 juni organiseert Meervogels ‘60 een open training voor iedereen die een keertje mee wil doen. De training is van 20.00 – 21.15 uur, daarna wordt afgesloten met koffie en thee of iets anders. Wil je eerst alleen komen kijken dan is dat natuurlijk ook prima. De training loopt door tot de zomervakantie, dus een week later aansluiten is ook mogelijk. De training is of op maandag- of op woensdagavond.

Bij voorkeur opgeven via werving@meervogels60.nl, maar spontaan langskomen mag vanzelfsprekend ook. Dus heb je al eens gehandbald en wil je de bal weer oppakken, meld je aan! De training is buiten bij het handbalcomplex. Boschweg 3, 1921 DB Akersloot