Logo uitkijkpost.nl
V.l.n.r.: Babette, Madelief, Deseat, Pien, Frieda, Valesca, Bente, Victoria en Senna. 
Achteraan winnares Kim.
V.l.n.r.: Babette, Madelief, Deseat, Pien, Frieda, Valesca, Bente, Victoria en Senna. Achteraan winnares Kim. (Foto: aangeleverd)
Castricum

Vitesse ’22 Meiden O10-1 winnen Ajax shirts

  Sport

CASTRICUM – Zondagochtend 18 juni was een mooie ochtend voor de meiden van Vitesse ’22 O10-1. Ze behaalden niet alleen de tweede plek in het Zilveren Hert toernooi, maar kregen tot hun verrassing ook nog eens officiële Ajax shirts.

De meiden zaten in een poule van vier teams met HSV, Jong Holland, FC Castricum. Eén gewonnen wedstrijd en twee keer gelijkspel leverde ze een mooie tweede plek op. De shirts zijn gewonnen door één van de moeders van de teamleden. Er was een winactie via de website van Ajax. Meerdere dames hadden namens het team ingeschreven, maar na loting bleek dat Kim Regts de gelukkige was. Dus waren er, als afsluiting van het toernooi, ineens de Ajax shirts voor de meiden.

Leuk ook was het bijgesloten briefje van AFC Ajax “Bedankt dat jullie hebben meegedaan aan de winactie. Nu kunnen jullie met het hele team in het Ajax vrouwenshirt spelen. Veel succes!”

Meer berichten