Logo uitkijkpost.nl
V.l.n.r.: Elise, Fleur, Jill en Isabel
V.l.n.r.: Elise, Fleur, Jill en Isabel (Foto: Marlous de Bruijne)
Castricum

Regiofinale voor turnsters van DOS

  Sport

CASTRICUM - Zaterdag 21 mei werd in Amsterdam de regiowedstrijd gehouden. Alleen de meisjes met de beste resultaten in de voorwedstrijden mochten hieraan meedoen. Voor DOS hadden Fleur Denneman, Isabel Stein, Jill de Ruyter en Elise Geurtsen zich geplaatst voor deze spannende finale.

De wedstrijd werd gestart op het onderdeel sprong en de meiden lieten super mooie sprongen zien. De overslagen en salto’s zijn het hele jaar verbeterd en ze lieten nu de beste versies van het seizoen zien. Jill haalde hier een super hoog cijfer, namelijk een knappe 14.325. De brug volgde hierna en daar mooie lijnen en hoge zwaaien. Wederom een ronde om trots op te zijn, Elise liet zien dat zij een echte topper op brug is en ontving een 11.55 voor haar oefening. 

Halverwege de wedstrijd gingen de turnsters goede moed naar de balk. Ze stonden allemaal als een huis en Fleur haar prachtige oefening werd zelfs beloond met een 13.30. De dag werd afgesloten op de vloer. Isabel heeft al weken hard geoefend op haar Arabier-Flikflak en dat was te zien. Hij ging perfect en de hoge score van 13.20 bewijst dat. Het was een sterk deelnemersveld en uiteindelijk eindigden Jill en Isabel op een zevende en achtste plek, Fleur en Elise eindigden als elfde en zeventiende.

Meer berichten