Afbeelding
Foto: Pixabay

Tafeltennis Limmen-Heiloo kennismakingstoernooi

Sport Limmen

LIMMEN - Vrijdag 22 april zal het jaarlijkse kennismakingstoernooi/ Open Limmen-Heiloo Tafeltenniskampioenschappen voor de jeugd uit Limmen, Heiloo en en omstreken worden georganiseerd. 

Met de kenmerkende gezellige en sportieve sfeer van dit jaarlijks terugkerende evenement na de corona dit jaar wederom te organiseren. De jeugd wordt van harte uitgenodigd om geheel vrijblijvend aan dit leuke toernooi mee te doen en zo met tafeltennis kennis te maken. Het toernooi zal vrijdag 22 april van 18.00 tot 20.00 uur worden georganiseerd in de sporthal aan de Hogeweg 61 te Limmen. Iedereen van 8 tot en met 17 jaar is van harte welkom om mee te doen aan dit gezellige toernooi, of je nu weleens eerder heb getafeltennist of niet. Mocht je geen tafeltennisbatje hebben kun je deze natuurlijk lenen. Het is handig als je sportkleding en sportschoenen meeneemt. 

Inschrijving kan ter plaatse of de website www.tafeltennislimmen.nl. De deelnemers zullen diverse partijen mogen spelen tegen leeftijdsgenoten en maken hierbij in verschillende leeftijdscategorieën kans op mooie bekers. Aan het einde van de de avond wordt er ‘rond de tafel’ gespeeld voor alle deelnemers. Voor ouders en andere toeschouwers zal er natuurlijk koffie klaarstaan.