Afbeelding
Foto: aangeleverd

Gratis beweegprogramma voor volwassenen

Sport Castricum

CASTRICUM - Wil je graag fitter of actiever worden? Dan is onderstaand gratis beweegprogramma echt iets voor jou. Sport en bewegen heeft een positieve bijdrage op de fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast zorgt sporten/bewegen voor plezier en ontmoeting. Soms is het lastig om te weten welke sport- of beweegactiviteit én aanbieder er bij iemand past. Met dit beweegprogramma ga je dat onderzoeken. 

Het programma is op de woensdagen van 17.00 tot 18.00 uur en duurt tien weken. De eerste les is op woensdag 6 april in gymzaal de Walingstuin 1 in Castricum. De eerste vier weken staan in het teken van kennismaking met de groep en diverse beweegvormen. De laatste zes weken volgen er proeflessen van lokale sportaanbieders. Alle lessen worden gegeven door professionele begeleiders. 

Zeg jij al tijden dat je actiever wilt gaan leven? Maar is het starten nog niet gelukt? Door hier aan deel te nemen krijg je een zetje in de goede richting. Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Het aanbod is variërend waardoor iedereen deel kan nemen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Gelukkig zijn er geen beperkende corona maatregelen meer op het gebied van sport en kunnen we allemaal weer vrij uit bewegen. We hebben lang genoeg stil gezeten, het is tijd voor verandering. 

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.sportenbewegenincastricum.nl. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Winnie, via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251-254740. Het programma is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met lokale aanbieders. De Gemeente Castricum financiert het programma, aangezien zij de gezondheid van haar inwoners belangrijk vindt. 

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57