Jill de Ruijter (links), Fleur Denneman (rechts) en Maud Marquilhas (op de achtergrond)
Jill de Ruijter (links), Fleur Denneman (rechts) en Maud Marquilhas (op de achtergrond) Foto: Marlous de Bruijne

DOS valt in de prijzen

Sport Castricum

CASTRICUM - Op zondag 20 februari werden de tweede competitiewedstrijden turnen gehouden. In de eerste wedstrijd gingen Maud Marquilhas, Fleur Denneman en Jill de Ruijter van start (niveau 5). Jill liet een mooie brugoefening zien, Fleur bleef met koprol op de balk staan en Maud turnde een mooie vloer oefening. Jill werd uiteindelijk tweede en Fleur mocht de gouden medaille meer naar huis nemen.

In de tweede wedstrijd was de beurt aan Tessa Schermer (jeugd F), Jolijn Kronenberg, Lucile Glorie, Féline Denneman (jeugd G), Amber Schermer (junior G), Iris Spil en Feline van Graas (niveau 5). Lucille liet, zelfs na een week quarantaine, een hele mooie sprong zien. Amber, Féline en Jolijn turnden een hele goede brug oefening. Iris en Feline bleven staan op de balk met radslag. Tessa was op alle toestellen in vorm, wat haar een zilveren medaille opleverde.

Sophie Denneman (junior E) en Roos Rote (niveau 7) mochten de dag afsluiten. Roos had als laatste toestel sprong, waar zij een hele knappe salto tot ruglig turnde. Zij mocht uiteindelijk op de derde plaats van het podium plaatsnemen. Sophie turnde stabiele oefeningen en het zilver was dan ook voor haar.