V.l.n.r. Edwin Steeman, Stef en Thijs Terluin
V.l.n.r. Edwin Steeman, Stef en Thijs Terluin Foto: Pauline Rote Fotografie

Nieuwe website en sponsor voor de CIS

Sport Castricum

“We zijn ontzettend blij en trots dat er in deze moeilijke tijden ook wat positief nieuws te melden is”

CASTRICUM - Zwemvereniging CIS (Castricumse Invaliden Sportclub ) kwam in contact met Terluin Webdesign uit Alkmaar om de website te vernieuwen. Dat intensieve contact verliep zo soepel dat er gedacht werd aan een verdere samenwerking. Uiteindelijk werd daarom besloten een sponsorcontract af te sluiten. Naast service en onderhoud aan de website wordt ook een financiële bijdrage geleverd.

Stef en Thijs Terluin zijn nu 3,5 jaar zelfstandig actief als webdesigners en hebben inmiddels een flink klantenbestand opgebouwd. “We zijn begonnen vanuit zolder in ons ouderlijk huis in Akersloot” aldus Stef, “maar inmiddels zijn we verhuisd naar een bedrijfspand in Alkmaar. We vinden de CIS een prachtige vereniging die zich inzet voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken en willen hen daarom graag structureel steunen”. CIS is ontzettend trots op het eindresultaat en blij dat ze Terluin Webdesign voor langere tijd aan ons hebben kunnen binden. Kijk hoe de nieuwe website eruit ziet op www.zwemvereniging-cis.nl.

Elke week op dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur verzorgt zwemvereniging CIS in zwembad De Witte Brug een uurtje zwemmen voor mensen met een beperking. De groep wordt begeleid door enthousiaste en getrainde vrijwilligers. Er komen mensen met een lichte tot een zwaardere beperking. Het kan gaan om rugklachten of gewrichtsproblemen, hartklachten, reuma, longproblemen of om het herstellen na een herseninfarct. Maar ook nemen slechtziende- en slechthorende mensen deel en deelnemers met spierspasmen of het syndroom van Down.

Het zwembad is ingesteld op alle soorten beperkingen, het water heeft een temperatuur van 30 graden en het zwembad is rolstoel- en rollatortoegankelijk. Bij het omkleden kan hulp gegeven worden. Waar gewenst worden deelnemers begeleid bij het ingaan van het bad (dat kan met een tillift of de luie trap) en tijdens het zwemmen. Het merendeel van de leden zwemt zelfstandig.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 5 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken gisteren
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00