Logo uitkijkpost.nl
<p>Joyce van Tunen (links op de foto) en Winnie Assendelft &nbsp;</p>

Joyce van Tunen (links op de foto) en Winnie Assendelft  

(Foto: Gemeente Castricum op Facebook)
Castricum

Buurtsportcoaches helpen bij sportkeuze

  Sport

CASTRICUM - Wil jij ook meer bewegen, maar weet je niet goed wat er bij je past of wat er allemaal te doen is? Ga dan kosteloos in gesprek met Joyce van Tunen en Winnie Assendelft, de buurtsportcoaches van onze gemeente. 

“Er zijn heel veel sportaanbieders in Castricum waar wij erg blij mee zijn en goede contacten mee hebben. Soms is het voor inwoners lastig om de juiste sport en de juiste aanbieder te vinden. Daar helpen wij hen maar al te graag mee”, zegt Joyce. “Naast beweegadviezen zetten wij ook sportkennismakingsprogramma’s op voor verschillende doelgroepen. Inwoners kunnen hier vrijblijvend aan meedoen. Op die manier kun je kennismaken met verschillende lokale sportaanbieders. Een leuk programma dat je gezellig samen met anderen leeftijdsgenoten volgt”, aldus Winnie. 

De buurtsportcoaches werken bij Team Sportservice Kennemerland. Zij zijn partner van het Sociaal Team, ondersteunen sportverenigingen bij verschillende vraagstukken en hun collega’s geven gymles op verschillende basisscholen in Castricum. Meer informatie en contactgegevens: https://jouw.teamsportservice.nl/kennemerland/..

Bron en foto: Gemeente Castricum op Facebook.

Meer berichten