Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Aangepast programma met gratis buitensporten in de kerstvakantie

  Sport

CASTRICUM - Als we niet binnen kunnen sporten, dan gaan we toch lekker naar buiten! Zo redeneert Team Sportservice Kennemerland naar aanleiding van de nieuwe maatregelen. In de kerstvakantie organiseren zij buitenactiviteiten voor kinderen uit groep 3 tot en met 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Alle activiteiten zijn gratis en wie mee wil doen kan zich inschrijven op www.noordhollandactief.nl.  

De vakantieactiviteiten zijn eenvoudig op de website te vinden via de filter. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Vanwege de corona maatregelen mogen ouders/verzorgers niet bij de activiteiten blijven kijken. 

Programma
Dinsdag 28 december: Bootcamp groep 3 tot en met 8 bij CSV in Castricum: Houd jij van een sportieve uitdaging, doe dan mee! Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor je conditie.

Woensdag 29 december: Sportmix groep 3 tot en met 8 bij Odin ’59 in Heemskerk: Een mix van verschillende sporten zoals voetbal, knotshockey, trefbal en boogschieten. 

Dinsdag 4 januari: Fitmix groep 3 tot en met 8 bij DSS in Heemskerk: Een mix van bootcamp, atletiek en verschillende spellen. 

Woensdag 5 januari: Levend Stratego groep 3 tot en met 8 bij het Kleurenorkest in Limmen: Een spannend en actief tikspel waarbij je het andere team moet verslaan door goed met elkaar samen te spelen.

Donderdag 6 januari: Sportmix groep 3 tot en met 8 bij MHCC in Castricum: Een mix van verschillende sporten zoals voetbal, knotshockey, trefbal en boogschieten. 

Sportieve speurtochten
Ook is het weer mogelijk om met het gezin een of meer sportieve speurtochten te spelen met de app Seppo. De speurtochten zijn gratis en op een tijdstip naar keuze te doen. Er zijn in totaal negen routes in de plaatsen Akersloot, Castricum, Heemskerk en Limmen. Ga voor de inlogcodes en instructie naar www.teamsportservice.nl/kennemerland.

Meer informatie
Voor aanmelden en meer informatie over de vakantieactiviteiten ga je naar?www.noordhollandactief.nl. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een email sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.

Meer berichten