Logo uitkijkpost.nl
Foto: Facebookpagina Kids and Parents Bikeschool
Akersloot

Henk Verdonk junior weer de snelste op Sportpark de Cloppenburgh

  Sport

AKERSLOOT - Henk Verdonk junior uit Egmond Binnen heeft donderdagavond 8 juli in Akersloot weer bewezen in zeer goede doen te zijn door in de wekelijkse tijdrit de snelste tijd op de klok te zetten. 

Na vorige week zijn persoonlijk snelste tijd over de tien omlopen scherper te hebben gesteld tot 48.36 minuten leek het deze keer weer dat de rek er voor hem nog niet uit was door een eerste doorkomst op te tekenen van 4.48 minuten als goede basis voor een nog snellere tijd. Hoewel al rondetijden ruim onder de vijf minuten bleven, liet Verdonk junior hier en daar wat seconden liggen en bleef met een eindscore van 48.50 minuten slechts veertien seconden verwijderd van zijn allerbeste tijd.

Wout Bakker uit Heiloo wist, ondanks een bezoek aan de kermis van Heiloo, voor de zoveelste keer zijn persoonlijk record op 50.33 minuten te brengen, een verbetering van twaalf seconden. Ook Ron Boendermaker uit Egmond aan Zee, steeds experimenterend met aanpassingen aan zijn mountainbike, wist met 51.45 minuten hier toch profijt uit te halen en zijn score in het Kids and Parents Bikeschool (KPB) snelheidsklassement met elf seconden scherper te stellen. Of Dennis Ebert uit Uitgeest meer dan momenteel in zijn mars heeft, zullen de aan hem meegegeven technische adviezen in de komende tijd uitwijzen. 

Uitslag: 1. Henk Verdonk junior (Egmond Binnen) 48.50, 2. Wout Bakker (Heiloo) 50.33 (PR), 3. Ron Boendermaker (Egmond aan Zee) 51.45 (PR), 4. Koen Könst (Castricum) 52.03, 5. Dennis Ebert (Uitgeest) 52.28, 6. Alex Hageman (Limmen) 54.58 en 7. Jeroen Herman (Egmond Binnen) 57.29.

Meer berichten