Logo uitkijkpost.nl
<p>Doe mee aan de EK poule van V.V. Limmen en steun de club.</p>

Doe mee aan de EK poule van V.V. Limmen en steun de club.

(Foto: aangeleverd)
Limmen

V.V. Limmen EK Poule

  Sport

LIMMEN - Na jarenlange afwezigheid mogen we eindelijk weer juichen voor de Oranje Leeuwen, hopend op een eindronde. Voetbalvereniging Limmen speelt hier leuk op in. Want wat is er nou mooier dan juichen én ondertussen V.V. Limmen steunen? Dat kan nu!

Vanuit de Jeugdveilingcommissie van V.V. Limmen wordt een EK poule georganiseerd met fantastische prijzen. Meedoen is simpel, op www.vvlimmenjeugdveiling.nl kun je je voor € 20 inschrijven. Hiervan gaat 70% direct naar de club en de rest van de opbrengsten gaat naar de geldprijzen. De rondeprijzen worden allemaal gesponsord.

Vervolgens hoef je alleen de juiste uitslagen te voorspellen en enkele bonusvragen te beantwoorden. Het spel bestaat uit acht rondes, met elke ronde mooie prijzen. In ronde acht wordt om de geldprijzen gespeeld, waarbij de hoofdprijs bestaat uit 50% van de geldpot. Hoe meer deelnemers, hoe groter de pot. En dus een grotere hoofdprijs en meer steun voor deze club!

Prijzen
Hoofdprijs: 50% geldpot
Tweede prijs: 30% geldpot
Derde prijs 20% geldpot

Naast de geldprijzen zijn er elke ronde ook mooie prijzen te winnen. Ook als je in de eerste ronde alles fout hebt, doe je in de volgende ronde gewoon mee voor de rondeprijs!

  • 3x een mega ledschermbus in je tuin of straat tijdens wedstrijd Nederlands elftal
  • 3x volledig verzorgde BBQ voor 10 personen, incl. biertap (20l) en accordeonist
  • 4x viptafel bij VV Limmen op zondagmiddag voor 6 personen (onbeperkt drinken + hapjes)
  • 4x een 3 gangendiner inclusief drank bij eetBarLekker voor 4 personen
  • 4x een BBQ pakket op afroep voor 6 personen, incl. 2 kratten bier
  • 3x een ‘Doe-het-zelfpakket’: bitterballen + frituurpan + frituurvet + krat bier

Ben jij die grote voetbalkenner? Of wil je V.V. Limmen steunen? Doe dan mee, want alle steun is welkom na het afgelopen jaar.

Meer berichten