Afbeelding
Foto: aangeleverd

Streep door Jubileum 90-jarig bestaan VV Limmen en Familie Stratentoernooi

Sport Limmen

LIMMEN - Met pijn in het hart hebben de stichting Voetbalpromotie Limmen (Supporters Vereniging) en de organisatie van het 90-jarig bestaan VV Limmen, besloten om verdere voorbereidingen voor het FST en de feestweek 90 jaar VV Limmen te staken.

Gezien de ontwikkelingen aangaande alle coronamaatregelen zien zij het niet gebeuren dat het organiseren op grote schaal van beide evenementen haalbaar is. 

“Wij vinden dit ontzettend jammer maar het is niet anders. Wel is afgesproken dat we kijken wat we rond die tijd voor de jeugd kunnen en mogen organiseren. Hierbij zal contact blijven tussen beide organisaties en bestuur om dit gezamenlijk op te pakken en zullen we jullie op de hoogte houden over het hoe of wat. 

Als bestuur van de VV Limmen staan wij helemaal achter deze beslissing en zullen we volgend seizoen het 90 jarig jubileum vieren. Net als dit jaar zal dan ook het familie stratentoernooi vooraf aan de feestweek plaatsvinden. Noteer dus alvast maar in de agenda de data 26-05-2022 t/m 05-06-2022 want dit wil je zeker niet allemaal gaan missen!”