Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Oude voetbaltijden herleven bij Vitesse’22

  Sport

CASTRICUM - Droom je ook nog steeds van een potje voetbal en van de gezelligheid met teamgenoten? Lukt het alleen fysiek niet meer om te rennen? Vitesse22 heeft de oplossing, iedere dinsdagmiddag is er van 15.30 tot 16.30 uur walking football. Een groep enthousiaste 55-plussers komt iedere week trainen. 

Walking football wordt op een kleiner veld en met kleinere goals gespeeld. Voetbal zonder te rennen en zonder fysiek contact is minder blessuregevoelig en is daarom geschikt voor 55-plussers die op een gezonde en verantwoorde manier willen bewegen.Gerard is één van de enthousiaste deelnemers en zegt het volgende over walking football: “Een lichte warming-up, daarna een onderling partijtje en het ouderwetse gevoel achteraf.En dat zonder overmatige inspanning en spierpijn. Helemaal geweldig, toch?”

Wil jij jouw jongere jaren herleven en ruik je het vers gemaaide gras al? Trek je sportschoenen of eventueel je voetbalnoppen uit de kast en kom op dinsdag om 15.30 uur op het terrein van Vitesse’22. Om je aan te melden of bij vragen kun je contact opnemen met Gerard (wittedekker@ziggo.nl of 06-40591003). De richtlijnen van het RIVM worden gevolgd.

Bron en foto: Facebookpagina Vitesse Castricum

Meer berichten