Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Gratis sport en spel in de herfstvakantie

  Sport

CASTRICUM - Team Sportservice Kennemerland organiseert in de herfstvakantie gratis vakantieactiviteiten voor kinderen van 2 tot 13 jaar die in de gemeenten Castricum of Heemskerk wonen of naar de basisschool gaan. Vooraf inschrijven voor de activiteiten is verplicht en kan via www.teamsportservice.nl/kennemerland.  

Op dinsdagochtend 13 oktober wordt gestart met twee sportinstuiven voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 in de Velst in Heemskerk. Kinderen kunnen er onder andere touwzwaaien, trampolinespringen, spelen met de Nerfguns en in de saltostoel. Verder is er zaalvoetbal en een clinic van basketbalvereniging Mapleleaves. In de middag is een speciale kleuterinstuif met allerlei leuke sportieve activiteiten. 

Op woensdag 14 oktober wordt een twee uur durende sportcarrousel in sportcentrum de Bloemen in Castricum georganiseerd voor groep 3 tot en met 8. Er zijn verschillende sporten, waaronder smashbal, dat gegeven wordt door VV Croonenburg. Kinderen van 3 tot 6 jaar kunnen eveneens in de Bloemen meedoen aan funvolley, een vrolijke les met rennen, springen, ballen en ballonnen. Ouders zijn welkom bij funvolley, mits zij aan de kant kijken en onderling anderhalve meter afstand bewaren. 

Donderdag 15 oktober staat in het teken van snelheid en stoere tricks. In de ochtend kan groep 3 tot en met 8 in de Velst komen freerunnen. Later op de dag is er een wieltjesmiddag op Skatepark Heemskerk. 

Vrijdagochtend 16 oktober wordt voor kinderen van 2 en 3 jaar en hun ouders peuter-oudergym georganiseerd in de Velst. Diverse leuke onderdelen zoals klimmen, klauteren, schommelen, springen, spelen met ballonnen en meer. De zaal zal zo ingericht worden dat volwassenen anderhalve meter afstand kunnen bewaren.
De week wordt afgesloten met levend stratego in de Velst. Een spannend en actief tikspel voor kinderen uit groep 3 tot en met 8.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de website van Team Sportservice Kennemerland. 

Meer berichten