Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Castricum

Nationale Sportweek in Castricum

  Sport

CASTRICUM - De gemeente Castricum doet mee aan de Nationale sportweek (18 tot en met 27 september). Het is belangrijk dat alle inwoners geïnspireerd worden om een leven lang te genieten van sportplezier. ‘Sport doet iets met je’ is het thema van deze week. Sport maakt je fitter, socialer en geeft je zelfvertrouwen. Kortom het maakt je gelukkiger.  Maak kennis met sport op 22 en 23 september

Op dinsdag 22 en woensdag 23 september staan er verschillende lokale sportaanbieders klaar om volwassenen kennis te laten maken met sport. Alle belangstellenden zijn van harte welkom, sportief of niet sportief. Op dinsdagavond staan kickboksen, crossfit en yoga op het programma (De Puikman). Woensdagavond is er beachvolleybal, hardlopen en voetbal (De Duinloper). Beide avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inschrijven is verplicht. 

Meer informatie en inschrijven via teamsportservice.nl/kennemerland of via buurtsportcoach Winnie Assendelft, e-mailadres: wassendelft@teamsportservice.nl of telefoonnummer 0251 254 740.

Bovenstaande wordt georganiseerd als deelplan van het sportakkoord van Castricum. De richtlijnen van het RIVM omtrent corona worden gehandhaafd. 

Meer berichten