Logo uitkijkpost.nl
Foto: www.fccastricum.nl
Castricum

Prachtig bedrag voor FC Castricum

  Sport

CASTRICUM - Nagenoeg iedere (sport)vereniging zit of zat in zwaar weer vanwege het coronavirus. Voor de zomervakantie konden wedstrijden, toernooien en evenementen geen doorgang vinden en kantines werden gesloten. Dit was bij FC Castricum helaas ook het geval. En als je kijkt naar de laatste periode van het seizoen, dan is dat een enorm belangrijke periode voor de club als het gaat om inkomsten van onder andere de kantine in het geval van diverse toernooien en evenementen.

Vanwege het gemis aan inkomsten heeft de club een zogenaamde crowdfundingsactie opgezet. Oftewel, iedereen was in de gelegenheid om een bedrag te doneren om zodoende de club te helpen. Deze oproep was niet aan dovemans oren gericht, want de doneeractie heeft een fantastisch bedrag opgeleverd van maar liefst € 5.400,-.

Er kwamen donaties binnen van individuen, gezinnen, families, bedrijven, teams, veteranen en oerolgangers. Het bestuur van FC Castricum laat via de website van FC Castricum weten alle donateurs dankbaar te zijn voor hun bijdrage.

Bron en foto: www.fccastricum.nl 

Meer berichten