Logo uitkijkpost.nl
V.l.n.r: Vincent Thijssen, Rob Opdam en Ron de Haan met de getekende overeenkomst.
V.l.n.r: Vincent Thijssen, Rob Opdam en Ron de Haan met de getekende overeenkomst. (Foto: aangeleverd)
Castricum

Exploitatie binnensportaccommodaties in Castricum en Heiloo door Holland Sport

  Sport

CASTRICUM - Op maandag 29 juni hebben Vincent Thijssen (directeur Holland Sport) en de wethouders Ron de Haan (Castricum) en Rob Opdam (Heiloo) handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met Holland Sport. 

De overeenkomst geldt voor een periode van 5 jaar, tot 1 juli 2025. De samenwerking met Holland Sport draagt bij aan een efficiënte exploitatie met als doel de huuraanvragen zoveel mogelijk in te roosteren met een goed reserveringssysteem in het belang van de sporters in de gemeente.

Holland Sport verzorgt per 1 juli de exploitatie van 10 gymzalen en 3 sporthallen in Castricum, Heiloo, Limmen en Akersloot. Het betreft sporthal Het Vennewater in Heiloo, sporthal de Lelie in Akersloot en sporthal De Enterij in Limmen. Sporthal De Bloemen in Castricum valt niet onder deze regeling. Ook na 1 juli is sportcentrum De Bloemen rechtstreeks te benaderen.

Een sporthal of gymzaal huren?
Holland Sport
Het huren van een gymzaal of een sporthal kan per 1 juli per e-mail: verhuur@hollandsportbv.nl of telefonisch: 072 - 5489306 of 072 – 5489315.

Sportcentrum De Bloemen
Voor het huren van een sportruimte kunt u een e-mail sturen naar: info@debloemen.nl of bellen: 0251-652555.

Meer berichten