Michel Achterberg (Full of Life), Richard de Groot (secretaris TCL),
Dirk van der Steen (Dirk van der Steen), Mirella Wamsteeker (kledingcommissie TCL),
Leo Koot (voorzitter TCL), Marcel de Graaf (Kroone Liefting)
Michel Achterberg (Full of Life), Richard de Groot (secretaris TCL), Dirk van der Steen (Dirk van der Steen), Mirella Wamsteeker (kledingcommissie TCL), Leo Koot (voorzitter TCL), Marcel de Graaf (Kroone Liefting) Foto: aangeleverd

Nieuwe outfit voor Tourclub Limmen

Sport Limmen

LIMMEN - In deze vervelende coronatijd mooi nieuws voor Tourclub Limmen. De leden rijden vanaf heden in een nieuwe outfit. Na vier jaar werd het tijd voor nieuwe tenues. Dankzij hoofdsponsors Rijwielhandel Kroone Liefting en Autobedrijf Dirk van der Steen en subsponsor Full of Life kon dit gerealiseerd worden. De leden konden tegen een gereduceerde prijs een tenue bestellen en er zijn honderd tenues geleverd. 

De tourclub rijdt normaal gesproken op zondagmorgen in vier groepen wisselende tochten met verschillen snelheden. Hierbij staat de veiligheid van de leden en de mede weggebruikers hoog in het vaandel. Binnen de club zijn nu zo’n achttien leden door de NFTU opgeleid als wegkapitein om de ritten in goede banen te leiden.  

In verband met de coronacrisis kan er helaas nog niet in groepsverband gereden worden. Op het moment dat dit wel weer mogelijk is, wordt dit via de website dit bekend gemaakt.  

Ook interesse om lid te worden? Kijk dan op de website.