Logo uitkijkpost.nl
Foto: Sandy Klaver
Castricum

FC Castricum herpakt zich tegen sv Beverwijk

  Sport

CASTRICUM - Het is FC Castricum gelukt om zich te herpakken na de domper van vorige week. Het elftal won met 4-0 van sv Beverwijk in een bij vlagen spectaculaire wedstrijd.

FC Castricum was de ploeg die het beste aan de wedstrijd begon, scherp en won vrijwel elke tweede bal. Het was in de vierde minuut al raak, Stephen Zeilstra kwam op van zijn eigen helft, niemand pakte hem aan en zo’n 30 meter van het doel haalde hij verwoestend uit en zag de bal in het doel belanden. Tien minuten later een actie aan de linker kant van Sebastiaan Weber, die de bal voor het doel bracht. Het was wederom Stephen Zeilstra die het prima afmaakte, 2-0. De eerste echte kans voor sv Beverwijk was in de 31e minuut. Mike v/d Heide had zichzelf vrijgespeeld en ging alleen op de keeper af. Het schot werd prima gepareerd door Lars Beukers.

FC Castricum ging in de tweede helft voortvarend van start, met een kans voor Carlo Vrijburg, die zijn harde schot eruit getikt zag worden door Bas Berenschot. Acht minuten later is het Max Lodewijks die de bal voor het doel bracht en Willem Tervoort het in de lange hoek afmaakte. Tien minuten later was het wederom Willem Tervoort die vanaf het middenveld alle ruimte kreeg om naar het zestien meter gebied te lopen. Hij bracht de stand op 4-0, tevens de eindstand. 

Tekst: Joop Bakker

Meer berichten