Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Aerobicsles voor het goede doel

  Sport

CASTRICUM - Peter Kok, de hysterisch, goede aerobicsleraar in Castricum uit de jaren ’80-’90, gaat er nog één keer voor!

“Op zaterdag 4 april geef ik geheel in jaren ’90 stijl – dus met beenwarmers en zweetbandjes – een les aerobics. De gehele opbrengst is voor het goede doel, de Stichting Roparun. Eind mei vertrek ik als sportmasseur met team 130 Keep on Running naar Parijs, waarna de sportieve teamleden binnen 48 uur rennend in Rotterdam terugkeren. Op die manier combineer ik mijn verleden als aerobicsinstructeur met mijn heden als sportmasseur bij de Castricumse Rugby Club. En, niet te vergeten, ik wil met dit fantastische evenement veel geld ophalen voor de goede doelen van de Roparun (mensen met kanker)”, legt Peter uit. Wil je meedoen met de aerobicsles of een Meet & Greet met Peter, lees dan het bericht op de Facebookpagina van Keep on Running.

Peter, binnen de rugbyclub ook vaak Teep genoemd, maakte jaren geleden de overstap van aerobicsinstructeur naar sportmasseur. “Doordeweeks werk ik met veel plezier bij Ici Paris XL in IJmuiden, maar in het weekend ben ik de vaste sportmasseur voor het 'Driede'. Rugby is pittig, dus er valt voor mij heel wat op te lappen, te tapen en te masseren.”

Team 130 gaat in 2020 voor de tweede keer op voor de Roparun. ”In 2018 heb ik al als masseur, samen met Marcel Pool van FysioPool, team Keep on Running verzorgd tijdens de Roparun. Een geweldig en sportief evenement voor het goede doel. Dit jaar hopen we nog veel meer geld in te zamelen voor de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Er komen dit voorjaar nog diverse evenementen van ons team – inwoners uit Castricum en Heiloo – aan. Blijf ons dus volgen én doe vooral mee met mijn aerobicsles op 4 april”, besluit Peet lachend.

Meer berichten