Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Heiloo

Clubkampioenschappen Tafeltennisvereniging Limmen-Heiloo

  Sport

Limmen/ Heiloo - Op zaterdag 14 december werd getafeltennist in de sportzaal aan de Hogeweg in Limmen om het clubkampioenschap voor volwassenen. Het is een sportief maar bovenal gezellig toernooi. Natuurlijk zijn er prijzen te verdelen, waaronder twee wisselbokalen voor winnaars. Door de afwezigheid van Sanne Briefjes (kampioen van vorig jaar) waren er nu andere kanshebbers.

Op basis van de resultaten van de voorrondes werd het toernooi opgesplitst in twee categorieën: de A-poule en de B-poule. Hierbij was de A-poule gereserveerd voor de deelnemers die beter uit de voorrondes kwamen, maar ook in de B-poule vielen prijzen te winnen.

Na een spannend toernooi gingen in poule B de tweede en derde plaats respectievelijk naar organisator Stefan en naar Harry. Grote verrassing was nieuwkomer Bas, hij ging er met de eerste prijs vandoor.

De grote kanonnen van de vereniging kwamen uit in de A-poule. Na een grootse strijd waren er nog vier kanshebbers over: Mark, Mathijs, Stan en jeugdtrainer Arjan. Mark wist Arjan te verslaan in 3-1. De grootste verrassing van het toernooi, Stan, bereikte de finale na winst op Mathijs.

Mathijs en Arjan streden om de derde plaats, welke in handen van Mathijs belandde. In de finale streden Stan en Mark om het clubkampioenschap. Na een bloedstollende finale bleek dat de jarenlange ervaring van Mark toch de overmacht in het duel had en hij mag zich officieel clubkampioen noemen.

Geïnteresseerden in de sport zijn welkom op maandag-, dinsdag- of vrijdagavond. Meer informatie: www.tafeltennislimmen.nl.

Meer berichten